The Battle: Dance Dance Dance verhuist naar SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Battle: Dance Dance Dance verhuist naar SBS6

The Battle: Dance Dance Dance verhuist naar SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De strijd tussen SBS6 en RTL4 gaat een nieuwe fase in. De populaire dansshow Dance Dance Dance, één van de grootste RTL-hits, is weggesnaaid!

Het verlies van de dansshow, waarin tout bekend Nederland over het podium zwiert en kronkelt, is een aardige klap voor RTL4. Afgelopen seizoen was het programma vaak de bestbekeken show op de zaterdagavond.

RTL4 ging lange tijd erg lekker, zeker vergeleken met SBS6, maar de laatste tijd is de zender absoluut niet meer onschendbaar. Nu John de Mol vastbesloten lijkt om de hits én de sterren van RTL naar Talpa te halen, breken er zéér spannende tijden aan.

The Battles

Talpa haalde eerder al It Takes 2 binnen, en als het aan De Mol ligt verhuist megaklapper The Voice Of Holland binnenkort ook. Deze week zei de tycoon dat er zo’n 44 advocaten op deze kwestie zitten.

RTL4 zond Dance Dance Dance uit op zaterdag; het is nog niet bekend op welke dag SBS de danswedstrijd wil vertonen. Wie de presentatie overneemt van Chantal Janzen en Humberto Tan is ook nog niet duidelijk.

Vooral voor Humberto Tan lijkt de verhuizing vervelend, omdat hij eerder dit jaar RTL Late Night al verliet. Gelukkig keert de presentator op 20 januari wél terug in zijn eigen voetbalprogramma: VTBL.

Foto: Mike van den Toorn

Lees verder