John de Mol wil The Voice of Holland naar SBS halen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John de Mol wil The Voice of Holland naar SBS halen

John de Mol wil The Voice of Holland naar SBS halen

|
|

Laatste update:

Met John de Mol aan het roer van SBS was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd: de mediamagnaat wil The Voice of Holland onderbrengen bij zijn eigen zender!

Meesterplan

Aan ambitie geen gebrek bij John de Mol! Vorig jaar nam de mediamagnaat SBS over en uiteraard gaat hij daar de boel eens flink opschudden. Gisteravond was De Mol te gast bij Pauw en daar lichtte hij een tipje van de sluier op van zijn meesterplan. Zo bevestigde hij dat hij van plan is om het kijkcijferkanon The Voice of Holland naar SBS te halen. Maar of dat gaat lukken?

Verlanglijstje

Volgens De Mol zitten er nogal wat haken en ogen aan de verhuizing. “Ik wil graag The Voice meenemen naar SBS, en of dat kan? Dat moet je aan de 44 advocaten vragen van Talpa en RTL die daar nu mee bezig zijn”, aldus de zenderbaas. In de tussentijd is De Mol ook druk bezig met het binnenhalen van grote namen. Zijn zus Linda staat op het verlanglijstje. “Maar er zijn meer mensen die iets kunnen. Ik denk dat we volgend jaar nog wel met een of twee verrassingen komen”, aldus de Mol.

Lees verder