Dance Dance Dance voortaan zonder Dan (Karaty)

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dance Dance Dance voortaan zonder Dan (Karaty)

Dance Dance Dance voortaan zonder Dan (Karaty)

|
|

Laatste update:

Dance Dance Dance is natuurlijk niet compleet zonder onze favoriete dans-Amerikaan Dan Karaty. SBS gaat het tóch proberen, maar zorgt voor een goede vervanger.

Dan Karaty deelt het nieuws mede op Instagram. Hij noemt het afscheid ‘bitterzoet’, en zegt ‘erg teleurgesteld te zijn’ dat hij de jury van Dance Dance Dance moet verlaten. Wel steekt hij zijn opvolger Jan Kooijman een hart onder de riem. Het is jammer: de sympathieke Karaty is zo'n beetje synoniem geworden met Nederlandse dansprogramma's. Kooijman is natuurlijk wel een prima vervanger: hij jureerde eerder met Karaty al in So You Think You Can Dance en de Vlaamse versie van Dancing With The Stars.

Karaty zegt dat hij momenteel werkt aan een aantal nieuwe programma’s, die volgens de choreograaf snel bekend worden gemaakt. Hoogstwaarschijnlijk is dit de reden dat Karaty niet mee verhuist. Voor zover bekend zijn juryleden Igone de Jongh en Timor Steffens volgend seizoen wél van de partij.

Kooijman meldt veel zin te hebben in zijn nieuwe juryklus. Zou ook wel een beetje raar zijn als hij dat niet had!

Dance Dance Dance op SBS

Dance Dance Dance verhuisde eind vorig jaar van RTL naar SBS. Op de nieuwe zender wordt de dansshow gepresenteerd door Jandino Asporaat (die de show presenteerde vóór Humberto Tan hem verving) en Wendy van Dijk.

De show was erg populair op RTL4, en als vervanging brengt de zender Dancing With The Stars terug. Chantal Janzen zal de show presenteren, samen met Tijl Beckand. 

Vorige week werd definitief bekend wie de dansschoenen aantrekt in het nieuwe seizoen Dance Dance Dance. Danny de Munk en zijn dochter Bo, Gesa Weisz vormt een duo met Sharon Doorson, Nochtli Peralta Alvarez doet het met Vinchenzo Tahapary, en Thomas Cammaert danst samen met Susan Visser. Ook de zusjes van OG3NE doen mee; als danstrio!

Wanneer het nieuwe seizoen Dance Dance Dance precies begint is nog niet bekend, maar het wordt sowieso na de zomer.

Lees verder