Aladdin live-action remake Disney 2019 Will Smith Genie

Veronica Superguide logo
Aladdin live-action remake Disney 2019 Will Smith Genie

Disney wil live-action Aladdin 2 maken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Disney heeft een goudmijntje te pakken met al hun live-action remakes van de oude klassiekers. En ze zijn duidelijk niet van plan om deze geldkraan dicht te draaien. Ondanks dat The Lion King nu in de schijnwerpers staat, was even daarvoor de remake van Aladdin het aandachtspunt. Blijkbaar vertrouwt het productiehuis zo erg in die oude favoriet dat ze al bezig zijn met een vervolg. 

Aladdin: The Return of Jafar

Guy Ritchies versie van Aladdin heeft inmiddels al meer dan 1 miljard dollar bij elkaar geharkt. Het is dus ook niet heel verrassend dat de film met Will Smith als geest een tweede deel krijgt. Dan Lin, een van de producers, vertelt aan Scyfy Wire dat hij een vervolg zeker wel ziet zitten. “Mensen waren duidelijk dol op de film en we hebben veel fans die ons vragen om Aladdin: The Return of Jafar te maken. We zitten nog in het beginstadium, maar we zijn zeker aan het praten over een vervolg. Net als bij Aladdin zal de sequel geen directe remake zijn van het origineel, dus we kijken naar wat het beste is voor de personages.”

Nog veel meer releases

Voorlopig zit de planning van Disney al aardig vol. Onder andere de live-action remakes van Mulan en The Little Mermaid komen er binnenkort aan, maar zelfs voor 2027 staat er al een release gepland. Ook maakte het bedrijf bekend dat ze de kerstklassieker Home Alone nieuw leven in willen blazen voor hun streamingdienst Disney+.  

Lees verder