Macaulay Culkin in Home Alone 2: Lost in New York

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Macaulay Culkin in Home Alone 2: Lost in New York

Breaking: remake Home Alone in de maak bij Disney

|
|

Laatste update:

De recycledrift van Disney kent geen grenzen. Na Aladdin en The Lion King, is het binnenkort tijd voor een gloednieuwe versie van de kerstklassieker Home Alone!

Duizelingwekkend

Dit voorjaar nam Disney concurrent Fox over voor niet minder dan 71 miljard dollar. Voor dat duizelingwekkende bedrag bezit het Huis met de Muis de rechten van toptitels als Avatar, Deadpool en The Simpons. Maar ook Home Alone is nu officieel eigendom van Disney. En dat laat de studio niet ongemerkt voorbijgaan. Disney-directeur Bob Iger onthulde dat er wordt gewerkt aan een nieuwe versie van de kerstklassieker!

Disney +

Het is nog niet bekend of Home Alone terugkeert in de vorm van een film of een serie. Ook weten we nog niet of het een remake, een vervolg of een reboot betreft. We kunnen je wel wal vertellen dat de nieuwe Home Alone te zien zal zijn bij Disney+, de Netflix-concurrent die op 12 november in Amerika wordt gelanceerd. Naast de kerstklassieker zullen er ook nieuwe versies gemaakt worden van Fox-komedies als Night At The Museum, Diary of a Wimpy Kid en Cheaper By The Dozen voor het streamingplatform. Kortom, begin maar alvast met sparen voor deze abonneedienst!

Lees verder