Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

10 BN’ers die iedereen op een of andere manier haat

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We beginnen dit toplijstje met een dikke disclaimer: het is niet dat wij onderstaande 10 BN’ers haten. Nee, vooral jullie lijken een flinke hekel te hebben aan deze Bekende Nederlanders! Wij proberen hieronder alleen maar uit te vogelen waarom...

1. Emile Ratelband

Je zou Emile Ratelband energiek kunnen noemen. Volgens jullie is hysterisch echter een betere benaming… Ook het feit dat de tjakka-goeroe zijn leeftijd wettelijk wilde verlagen, viel niet echt in goede aarde. Sterker nog: zelfs in Amerika vonden ze daar wat van!

2. Peter R. de Vries

Niets ten nadele van zijn journalistieke kwaliteiten, maar ook Peter R. de Vries staat hoog op menig lijstje met irritante BN’ers. Hoe dat komt? Volgens velen heeft dat te maken met zijn arrogante houding en zijn betweterige gedrag, zoals laatst nog in RTL Boulevard, toen De Vries de bronnen van een vakgenote in twijfel trok

10 BN’ers die iedereen op een of andere manier haat

3. Rob Geus

Man, man, man, wat vinden jullie Rob Geus irritant! We kunnen het ons dan ook niet voorstellen dat jullie erg veel medelijden hadden toen de presentator na 18 jaar trouwe dienst de laan uit werd gestuurd bij SBS6. John de Mol lijkt overigens ook geen fan, die liet gewoon een ander de ontslagpapieren afgeven!

4. Giel Beelen

Ooit was Giel Beelen echt wel cool. Zijn afgebrokkelde reputatie is echter geheel zijn eigen verdienste. Kunnen jullie je de ophef rondom zijn 'leuke' grap met Tim Knol en Maan nog herinneren? Daarna was radioluisterend Nederland definitief klaar met de dj. Gelukkig hebben we de beelden van de roast nog!

10 BN’ers die iedereen op een of andere manier haat

5. Peter Jan Rens

Nog zo’n gevallen icoon: Peter Jan Rens! Ooit onze held in De Grote Meneer Kaktus Show, nu een afgegleden realityster… Een van de dieptepunten uit zijn geschiedenis deelt hij toevallig met onze nummer 1: Emile Ratelband. De BN’ers vlogen elkaar twee jaar geleden nog net niet in de haren in RTL Boulevard.

6. Heleen van Royen

Nogmaals de 10 irritante BN’ers in dit lijstje hebben we puur en alleen gebaseerd op jullie mening. Wij vinden Heleen van Royen namelijk best wel cool! Zeker nadat ze die documentaire over haar dementerende moeder maakte. Blijkbaar hangt al het nieuws over haar seksleven jullie echter de keel uit…

Heleen van Royen

7. Albert Verlinde

Waarom Albert Verlinde zo gehaat wordt? We doken in onze archieven en vonden bijvoorbeeld een bericht waarin de roddelkoning hard uithaalt naar Wendy van Dijk omdat ze geroepen zou hebben dat ze graag het Songfestival wil presenteren. Uiteindelijk bleek de vork echter heel anders in de steel te zitten en moest Albert Verlinde excuses maken. Tja, als je altijd roeptoetert, beland je natuurlijk vanzelf op lijstjes als deze!

8. Patty Brard

Net zoals haar bovenbuurman heeft ook Patty Brard de neiging om eerst heel hard te oordelen en dan – waarschijnlijk – pas eens na te denken. Het meest recente voorbeeld heeft toevallig genoeg ook met het Songfestival te maken. Daarbij was Emma Wortelboer de ontvanger van Patty Brard haar toorn!

10 BN’ers die iedereen op een of andere manier haat

9. Gordon

Aangezien Geer en Goor tegenwoordig geen episch duo meer zijn, moesten we kiezen. Uiteindelijk viel onze keuze op Gordon. Jullie blijken hem namelijk vele malen irritanter te vinden dan zijn stiefzuster.

10. Robert Jensen

Oké, soms zijn we het heus stiekem wel een heel klein beetje met jullie eens! Bijvoorbeeld in het geval van Robert Jensen… Dat kan echter ook komen omdat we helemaal klaar zijn met de berichtgeving over het sneuvelen van zijn talkshow!

Robert Jensen

Lees verder