Gemist: Leon Verdonschot uit forse kritiek op Giel Beelen bij Late Night

Veronica Superguide logo
Gemist: Leon Verdonschot uit forse kritiek op Giel Beelen bij Late Night

Gemist: Leon Verdonschot uit forse kritiek op Giel Beelen bij Late Night

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Giel Beelens ludieke grap die hij met singer songwriter Tim Knol uithaalde viel op z’n zachtst gezegd verkeerd bij radioluisterend Nederland. Ook popjournalist Leon Verdonschot uitte gisteren forse kritiek op de radio dj in RTL Late Night

'Grap'

Knol uitte paar maanden geleden zijn ongenoegen naar Frank Dane na een mislukte ‘grap’ met zangeres Maan. Beelen was hier destijds niet van gediend. Toen de zanger gisteren te gast was in Beelens ochtendshow dacht de dj de zanger in de maling te nemen door een stripper uit te nodigen. Knol was hier echter niet van gediend. Kijk het fragment hieronder.

Kritiek

De zanger hield de eer aan zichzelf en zei op Twitter iever geen woorden vuil te maken aan het incident. Beelen was er nog niet over uitgepraat, want hij was gisteren te gast bij RTL Late Night. De radio dj benadrukte nogmaals geen spijt te hebben van zijn actie en dat leverde hem forse kritiek op van Verdonschot. 

'Hufter'

“Ik zag een veertiger zichzelf gedragen alsof-ie een puber was”, doelende op Beelen. “Ik zag daarna in een paar gênante, tenenkrommende momenten één van de twee zich ontpoppen als een held en dat was Tim Knol, en de andere zich gedragen als een hufter. Nou die zit nu tegenover mij.”

Beelen antwoordde daarop: “Ik zit gewoon een radioprogramma te maken, dat zit vol met ongein.” Verdonschot was echter nog niet klaar: “Jij zegt tegen Tim dat hij blij mag zijn dat je hem uitnodigt. Dat vind ik nogal een hilarische zelfoverschatting van jou anno 2018. Ik vind het heel smerig, want jij weet als geen ander dat het voor artiesten ontzettend belangrijk is als ze in een programma gewoon een keer hun liedje kunnen spelen.”

Het hele fragment kun je hier terugkijken op de website van RTL XL. Het gesprek begint rond de 20:20 minuten. 

Lees verder