Goor haalt uit naar Geer, Gerard maakt ouderenshow zónder Gordon!

Veronica Superguide logo
Goor haalt uit naar Geer, Gerard maakt ouderenshow zónder Gordon!

Goor haalt uit naar Geer, Gerard maakt ouderenshow zónder Gordon!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We know, het is echt niet de eerste keer, maar Gerard Joling en Gordon zitten weer eens met modder te gooien. Die laatste verwijt Gerard dat het door hém komt dat ze geen Geer en Goor-programma’s meer kunnen maken…

‘Geer’ tekende bij RTL en mag daar nu weer een programma rond eenzame ouderen maken, maar dan zonder zijn valse stiefzuster Gordon. Einde Geer en Goor, dus. Gordon uit nu zijn ongenoegen in een Facebook-post: “Door bij RTL te tekenen heeft Gerard dit programma opgeblazen.”

Reactie Gerard

“Heel flauw, dit is typisch Gordon”, reageerde Gerard (in RTL Boulevard), die zijn ex-collega verwijt ‘voor een zak geld’ naar talpa te zijn gegaan. “Als hij gewoon bij RTL was gebleven, dan hadden we dat programma gewoon kunnen doen.” Gordon draait de boel een beetje om, vindt Geer. “En dat moet ‘ie vooral doen, hartstikke leuk. Maar dat is dus niet zoals het is.”

Deur staat open

Toch hoeft dit niet het definitieve einde van het illustere duo te betekenen. Want… doet Gordon misschien tóch weer met Gerard mee, ook al zit hij nu bij talpa? “Als dat zou kunnen, dat zou natuurlijk hartstikke mooi zijn”, vertelt Gerard. Jongens, wat is het nu?!

Lees verder