Gerard Joling: ‘Geer & Goor is verleden tijd’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling: ‘Geer & Goor is verleden tijd’

Gerard Joling: ‘Geer & Goor is verleden tijd’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het zat er al in, maar Gerard Joling bevestigde vandaag dat zijn samenwerking met Gordon, Geer & Goor, écht verleden tijd is...

Aangezien Gordon vorig jaar overstapte naar Talpa, en Joling gisteren een nieuw contract kreeg bij RTL, lag de breuk al voor de hand. Vandaag bevestigde Gerard Joling bij Mattie & Marieke op Qmusic dat Geer & Goor écht klaar is.

In het radioprogramma zei Joling dat er sowieso al een tijd lang geen plannen meer waren om samen te werken. Volgens Joling kreeg hij bij RTL zó veel leuke nieuwe shows, dat hij daarom blijft zitten waar hij zit.

Geer - Goor

Volgens Gerard Joling waren verschillende RTL-programma’s hem op het lijf geschreven, waaronder The Masked Singer, waar hij in de jury zal zitten. Deze, oorspronkelijk Koreaanse, show is momenteel megapopulair in de Verenigde Staten.

Volgens Joling betekent het niet dat hij nóóit meer iets met Gordon zal doen, maar ‘zit het er voorlopig even niet in.’ Volgens Gordon was Joling juist welkom bij Talpa, maar vroeg hij te veel geld aan de zender. Iets waarvan hij Joling al meerdere malen betichtte tijdens één van hun vele (vele!) ruzies.

Gerard Joling en Gordon boekten de laatste tien jaar veel succes met hun Geer & Goor-reallifesoaps. Vorig jaar waren ze nog een juryduo in The Voice Senior.

Nou ja, zelfs al presenteren ze niets samen, dan nóg vormen Geer en Goor een komisch duo, blijkt maar weer.

Lees verder