Gordon stapt over van RTL naar Talpa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon stapt over van RTL naar Talpa

Gordon stapt over van RTL naar Talpa

|
|

Laatste update:

RTL raakt opnieuw een boegbeeld kwijt. Na zestien jaar te hebben gewerkt bij RTL, stapt Gordon over naar Talpa!

Vertrouwd

Gordon gaat aan de slag voor John de Mols Talpa. Talpa Network maakte vandaag bekend dat Gordon een contract voor vijf jaar heeft getekend. “We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden", zegt Gordon over zijn overstap. "Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn.”

Dankbaar

De spraakmakende presentator was de afgelopen zestien jaar te zien bij RTL en maakte voor de zender goed bekeken programma's als Hotter Than My Daughter en Gordon gaat trouwen... maar met wie? Ook zat Gordon in de jury van de talentenjachten X Factor en Holland's Got Talent. "Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten", zegt Gordon over zijn overstap. "RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid."

Spraakmakend

RTL hoeft de spraakmakende presentator nog niet direct te missen. Komend najaar is Gordon nog te zien in het RTL-programma The Voice Senior. De seniorenversie van The Voice of Holland, uit de koker van De Mol, is vanaf eind augustus op de buis. Gordon is trouwens geen onbekende van Talpa: voor tv-zender Tien presenteerde hij in 2005 programma's als Joling & Gordon over de vloer, Thuis en Just The Two Of Us.

Lees verder