Boulevard bekritiseerd om 'ordinair item' Ratelband vs. Rens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boulevard bekritiseerd om 'ordinair item' Ratelband vs. Rens

Boulevard bekritiseerd om 'ordinair item' Ratelband vs. Rens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

RTL Boulevard haalde gisteren met opzet een heuse ruzie de studio binnen en dat namen de kijkers hen niet in dank af. Emile Ratelband en Peter Jan Rens kibbelden wat af achter de desk.

The Battle

Het item kreeg zelfs een naam: The Battle. De heren en dame (Rens had vrouw Virginia meegenomen) werden met behulp van een video geïntroduceerd in Boulevard. Dat wil zeggen hun ruzie, die al jaren duurt. Dit is het verhaal: ooit waren de twee tv-gezichten goede vrienden, totdat Peter Jan € 6.000,- van Emile leende en dat bedrag niet meer teruggaf. 

Ratelband vs. Rens

Nu weten we dat beide BN’ers niet vies zijn van een goede fittie. Ratelband kwam onder meer in opspraak vanwege huiselijk geweld en Rens maakte ruzie met Rob Geus in het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. Bij RTL dachten ze waarschijnlijk dat het er in de studio niet anders aan toe zou gaan en ze hadden gelijk. Ruben Nicolai speelde voor Rijdende Rechter en de rest van de Boulevard-crew keek toe.

Twitter

Met een jingle probeerden ze bij Boulevard om het item uit te luiden, maar juist op dat moment barstte de ruzie los. Helaas kregen Emile en Peter Jan - geheel naar verwachting - niet de kans om het goed te maken. Op Twitter ging het tijdens de uitzending overigens evengoed los. Kijkers vonden de ruzie op live tv vreselijk en gaven Boulevard ervan langs. Conclusie: niet meer doen.

Lees verder