to all the boys ive loved before: always and forever

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
to all the boys ive loved before: always and forever

Bezet: De 7 real life-liefjes van de To All the Boys-cast

|
|

Laatste update:

Lara Jean is terug met weer een heerlijke romantische tienerfilm (check hier onze recensie). To All the Boys I’ve Loved: Always and Forever is de derde film in de populaire Netflix-reeks. Wij zochten voor je uit of de cast in het echt net zoveel romantiek in hun leven heeft!

1. Lana Condor als Lara Jean

Wie Lana Condor op Instagram volgt, weet dat ze al een tijdje een relatie heeft met acteur Anthony De La Torre. Je kan hem kennen als de jonge Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Ze ontmoetten elkaar in 2015 en zijn nog steeds helemaal hoteldebotel. Lana vertelde dat Anthony zelfs liefdesbrieven voor haar schrijft. Deze relatie kan zo een eigen Netflix romcom krijgen!

2. Noah Centineo als Peter Kavinsky

Eigenlijk weten we niet zoveel over de huidige relatiestatus van Noah Centineo. Misschien geniet hij van zijn single leven, maar het zou zo maar kunnen dat Noah getrouwd is. Ja, je leest het goed. Op Instagram ging het gerucht dat hij al in het huwelijksbootje is gestapt. Hij zou stiekem getrouwd zijn met de beste vriendin van Kylie Jenner, Stassie Karanikolaou. We weten dit niet zeker, dus het blijft gissen naar zijn echte relatiestatus.

3. Janel Parrish als Margot Covey

In de films heeft ze het druk met haar studentenleven, maar in het echt is Janel al een paar jaar getrouwd met Chris Long. De Pretty Little Liars-actrice leerde hem in 2016 kennen en een jaar later vroeg Chris haar ten huwelijk. De twee gaven elkaar in 2018 het ja-woord en leven nog steeds lang en gelukkig!

4. Anna Cathcart als Kitty Covey

Als Kitty bemoeit ze zich graag met het liefdesleven van anderen, maar Anna Cathcart lijkt daar geen behoefte aan te hebben. De jonge actrice focust zich op haar Hollywood-carrière en we gaan vast nog veel over haar horen. We weten niet of de 17-jarige momenteel een bae heeft of niet.

We hebben een podcast met kijktips!

5. Madeleine Arthur als Christine

Ook Madeleine Arthur geniet van haar single leven. Ze was recent nog te zien in de hitserie Snowpiercer, waar we het ook in onze podcast over hadden. Voor nu lijkt ze haar focus op haar acteercarrière te leggen. En gelijk heeft ze, want Madeleine doet het erg goed!

6. Emilija Baranac als Genevieve

We weten niet veel over het liefdesleven van Emilija Baranac, maar ze lijkt Valentijnsdag alleen te vieren. Veel single ladies dus bij To All the Boys. Je kan haar kennen van wat kleine rollen in Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina. Voor nu blijven we speculeren over haar relatiestatus en valt er nog niet veel te verklappen.

7. Ross Butler als Trevor Pike

Ross Butler werd meteen een favoriet met zijn rollen in Riverdale en Thirteen Reasons Why. Veel tieners, en wij ook, waren meteen fan. Heeft hij al iemand aan de haak kunnen slaan? Dat weten we helaas niet. Op Instagram kunnen we wel genieten van de sterke bromance met Noah Centineo. Aww…

To All the Boys I’ve Loved: Always and Forever is vanaf nu te zien op Netflix. Check hier de trailer.  

Lees verder