Nu op Netflix: Snowpiercer seizoen 2

Veronica Superguide logo
Nu op Netflix: Snowpiercer seizoen 2

Nu op Netflix: Snowpiercer seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is eindelijk zover! Vanaf vandaag is er wekelijks een nieuwe aflevering te zien van het tweede seizoen van de post-apocalyptische dystopische thriller-televisiedramaserie Snowpiercer. 

In het tweede seizoen is er een hoofdrol weggelegd voor de gevaarlijke Mr. Wilford. 

Nieuwe machtsstrijd

Het tiendelige tweede seizoen belooft nu al ijzingwekkend spannend te worden. De rust wordt namelijk bruut verstoord door de komst van een tweede trein met daarin de doodgewaande Mr. Wilford, de grote bedenker van Snowpiercer! Hij zet alle verhoudingen op scherp en verscheurt de bezoekers tussen hem en Layton. Maar terwijl de twee mannen de strijd aanbinden, doet Melanie een schokkende nieuwe ontdekking die het lot van de mensheid zou kunnen veranderen! Bekijk hieronder snel de trailer.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Komst derde reeks

Kun je na het lezen van de bovenstaande tekst niet meer wachten? Dan heb je geluk! De eerste aflevering van dit tweede seizoen is namelijk vanaf vandaag al te zien en dat is gelijk het startsein van weken vol plezier. En er is meer goed nieuws! Vorige week kwam namelijk al naar buiten dat de productie van het derde seizoen al is begonnen. Dat betekent dus dat je voorlopig nog geen afscheid hoeft te nemen van je favoriete karakters.

Snowpiercer is te zien via Netflix.

Lees verder