13 reasons why

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
13 reasons why

Nu op Netflix: het laatste seizoen van 13 Reasons Why

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het drama van de tieners in 13 Reasons Why komt tot een eind. De vriendengroep sluit hun high school-avontuur af in dit allerlaatste seizoen. Ze hebben een paar heftige jaren achter de rug en mogen nu eindelijk Liberty High School achter zich laten. Als dat ze lukt...

Duistere geheimen

Voor ze hun graduation hoed de lucht in gooien, is er nog heel veel drama waar Clay Jensen en co. mee te maken krijgt. In de trailer zien we dat het verleden ze blijft achtervolgen. Zo spookt de moord op Bryce nog rond in hun hoofd en heeft de echte moordenaar weer vrijspel! Alle geheimen komen langzaam aan het licht en het wordt de groep even te veel. En alsof dat niet genoeg is, komen ze voor moeilijke keuzes te staan, die ernstige gevolgen kunnen hebben voor hun toekomst. 

Laatste seizoen

Het is de laatste keer dat we alle heftige problemen op Liberty High School gaan meemaken. Maar waarom stoppen met zo'n groot succes? De regisseur legde eerder uit dat hij voor 4 seizoenen heeft gekozen omdat de middelbare school in Amerika maar 4 jaar duurt. We volgen dus gewoon hun schoolleven en het is niet logisch als die langer zou duren dan 4 jaar. De vrienden gaan slagen en nemen afscheid. Om de pijn van dit verlies te verlichten, moet je even naar deze series kijken, die alle 13 Reasons Why-liefhebbers zeker willen zien.

Netflix is druk bezig vandaag. Ook het nieuwe seizoen van Queer Eye EN seizoen 6 van Brooklyn Nine-Nine staan nu online! Lekker bingen dit weekend! 

Het laatste seizoen van 13 Reasons Why staat nu op Netflix. 

Lees verder