13 reasons why clay helmet hannah tapes.jpeg

Veronica Superguide logo
13 reasons why clay helmet hannah tapes.jpeg

Netflix dropt volledige trailer voor 13 Reasons Why seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Twee weken geleden hadden we al GROOT nieuws over 13 Reasons Why voor je! Toen vertelden we je namelijk dat je het derde seizoen van deze serie vanaf 23 augustus op Netflix kunt zien. Daarbij plaatsten we ook een trailer met daarin een cruciaal plotpunt! Deze trailer bevatte echter nog amper beelden uit nieuwe afleveringen zelf… Onderstaande tweede trailer laat gelukkig wel concreet zien wat we zoal kunnen verwachten in seizoen 3 van 13 Reasons Why!

Een nieuwe misdaad in 13 Reasons Why seizoen 3

Zoals jullie weten, werd in seizoen 2 van 13 Reasons Why de verhaallijn rond de (veelbesproken) zelfmoord van Hannah Baker afgesloten. De rust is echter alles behalve teruggekeerd… In het derde seizoen van de Netflix-serie staat er namelijk een (nieuwe) misdaad centraal! Als je zonder SPOILERS wilt beginnen aan S3 dan raden we je aan nu op te houden met lezen...

Dit gaat er gebeuren in seizoen 3 13 Reasons Why

Seizoen 3 van 13 Reasons Why draait om de moord op Bryce Walker (Justin Prentice)! En aangezien Bryce natuurlijk een enorm douchebag was en vrijwel iedereen hem dood wenste, is ook vrijwel iedereen een verdachte. Onder hen zelfs hoofdrolspeler Clay Jensen (Dylan Minnette). We gaan er even vanuit dat Helmet niets met de moord op Bryce te maken heeft, maar helemaal zeker weten doen we dat natuurlijk niet… Het is aan sheriff Benito Martinez (bekend uit The Shield) om uit te zoeken wie de killer is.

Zoals gezegd, mag je seizoen 3 van 13 Reasons Why op 23 augustus op Netflix verwachten. Na dit derde seizoen volgt er gelukkig ook nog een vierde seizoen… Daarna valt het doek echter voor de serie.

Lees verder