Brooklyn Nine-Nine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brooklyn Nine-Nine

Yes! We weten wanneer Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 op Netflix komt!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie
Cool, cool, cool, cool! We hebben er lang op gewacht en het is nu eindelijk bekend! Het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine is vanaf 5 juni op Netflix te zien! De streamingdienst maakt dit leuke nieuwtje bekend op hun Facebook-pagina.

Brooklyn Nine-Nine Seizoen 6

Nu zelfs de trailer van seizoen 7 al uit is, wordt het hoog tijd dat Netflix het zesde seizoen online gooit. Zelfs het achtste seizoen van de hitserie is al aangekondigd! Als de streamingdienst zo lang op zich laat wachten voor dit zesde seizoen, stellen we voor dat je je tijd neemt met de afleveringen op 5 juni, want het zevende seizoen gaat nog even duren... We zijn heel benieuwd hoe Jake en Amy het doen als getrouwd stel. De twee stapten het huwelijksbootje in vlak voor het einde van seizoen 6. Jake Peralta kennende gaan ze dit nieuwe avontuur aan op hun eigen prettig gestoorde manier.

Een van de beste comedyseries op Netflix

De detectives op de Nine-Nine vrolijken ons al 5 seizoenen op (de serie is niet voor niets een van de beste comedyseries nu op Netflix). 5 juni kan niet snel genoeg komen!

Lees verder