Trailer Brooklyn Nine-Nine: Seizoen 7 helemaal in 80s-stijl

Door Redactie
Andy Samberg in Brooklyn Nine-Nine

Volgende maand gaat het nieuwe seizoen van Brooklyn Nine-Nine van start. Om dat te vieren, verscheen dit weekend een wel hele speciale trailer van deze prettig gestoorde politieserie!

Pikorde

Rechercheur Jake Peralta (Andy Samberg) en zijn team keren binnenkort terug om de straten van New York schoon te vegen. Over de plot is nog niet veel bekend, maar het is wel duidelijk dat er wat verschuivingen zijn in de pikorde op het roemruchte politiebureau waar de serie zijn naam aan dankt. Het zevende seizoen van Brooklyn Nine-Nine gaat op 6 februari in première in Amerika. En om alvast in de stemming te komen, hebben we hier alvast de eerste trailer!

Onweerstaanbaar

Na zes seizoenen is het niet makkelijk om nog origineel uit de hoek te komen met een trailer, dus grepen de makers van Brooklyn Nine-Nine terug naar de 80s. De trailer knipoogt dan ook naar de hoogtijdagen van het videotheektijdperk, inclusief stoere voice-overs en net iets minder stoere beeldkwaliteit. Wij kunnen alvast niet wachten op het zevende deel in de reeks: vorig jaar omschreven we deze serie nog als ‘een onweerstaanbare kruising tussen Police Academy en The Office’.

Benieuwd geworden? De eerste vijf seizoen van Brooklyn Nine-Nine staan nu op Netflix!