Wow! Bijna alle Netflix-kerstfilms staan met elkaar in verband

Door Redactie
Wow! Bijna alle Netflix-kerstfilms staan met elkaar in verband

Ben je op deze brakke zondag (of welke dag het dan ook is) alle kerstfilms van Netflix aan het bingewatchen? Dan is het goed mogelijk dat het je al is opgevallen. Maar wat blijkt: bijna alle Netflix-films staan dus met elkaar in verband! 

Je dacht toch niet echt dat het toeval was dat The Princess Switch op stond in The Holiday Calender?

Groetjes uit Aldovia

"Onze kerstfilms zijn dus stiekem onderling *bijna* allemaal verbonden", schrijft de streamingdienst bij een handig overzicht op hun Facebook-pagina. Ben je benieuwd hoe? Nou, dat legt Netflix je uit. "Emmanuelle Chriqui zegt in The Knight Before Christmas dat hun familie Aldovia ooit bezocht heeft." En wie komen uit Aldovia? Juist, de karakters van A Christmas Prince.

Nog meer verbindingen

Ben je nu al verbaasd? Wacht dan nog maar even af. Holiday in the wild is op tv te zien in The Knight Before Christmas, The Princess Switch wordt genoemd in de derde film van A Christmas Prince en Christmas Inheritance is dan weer in een fragment te zien van A Princess Switch. Gaat het je allemaal net iets te snel? Bekijk dan de onderlinge verbindingen in het overzicht hieronder. 

Donderdag 3 december: de virtuele Superguide pubquiz!

Geen genoeg van kerst

Wij krijgen door dit nieuwtje gewoon alweer zin om deze films opnieuw te kijken om het stukje eruit te kunnen pikken. Jij ook? Vergeet dan vooral niet dit overzicht met Netflix-kerstfilms te checken en wat dacht je van de beste kerstfilms van de afgelopen 10 jaar? Mocht je er dan al doorheen zijn, kun je eventueel hier nog terecht voor alle kerstfilms van 2020. Voor ieder wat wils!