Big Brother 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Brother 2021

Big Brother is boos: stopt met social media

|
|

Laatste update:

De mysterieuze dictator van het Big Brother-huis is ernstig in jullie teleurgesteld! De reacties op Facebook en Instagram zijn zó verschrikkelijk dat het programma stopt met social media.

“Volgers! Ik heb jullie al een waarschuwing gegeven. Genoeg is genoeg. De persoonlijke aanvallen gaan te ver. #Stoponlinehaat” Het Instagram-account van Big Brother laat daarnaast een bloemlezing zien van verschillende boze reacties die verstuurd worden.

Het sluiten van de social media-accounts komt op een bijzonder moment. De controversiële oud-kandidaat Theo haalde deze week flink uit naar Big Brother. Volgens Theo worden de beelden enorm gemanipuleerd en is de livestream helemaal niet live. Volgens de producent klopt dit, voor in het geval van “calamiteiten”. Volgens Theo wordt de extra tijd gebruikt om extra spanningen en irritaties te kweken. Daar leek hij zélf ook behoorlijk goed in, trouwens.

We hebben een podcast met kijktips!

Big Brother in het nauw

Daarnaast twijfelen kijkers op social media over de eerlijkheid van de show. De populaire opa Patrick moest ineens wieberen, en tijdens een ‘rodeo-opdracht’ viel het de kijkers op dat sommige kandidaten het véél makkelijker kregen.

Jerrell, die voornamelijk medebewoners loopt te klieren, leek tijdens de uitzending een enorm voordeel te krijgen. Volgens kijkers wil de show hem een belangrijke rol geven zodat Big Brother-fans blijven ‘hatewatchen’.

Big Brother lijkt met de social media-blackout uit de hoek te willen stappen waar de klappen vallen, maar gefrustreerde kijkers zijn hierin alleen maar bewijs voor hun eigen gelijk.

Wat de reden voor de media-blackout ook zijn: er wordt weer veel over Big Brother gepraat! Ook al is het vaak op een negatieve manier…

Lees verder