Big Brother-Patrick krijgt babynieuws: ‘Jouw kleinkind is nu al trots op zijn opa’

Door Redactie
Big brother, patrick

Big Brother-deelnemer Patrick is gisteren opa geworden van zijn eerste kleinkind. De cava en beschuit met muisjes stonden meteen klaar in het huis.

De kandidaten zitten volledig afgesloten van de buitenwereld en mogen eigenlijk met niemand contact hebben. Maar voor zulk groot nieuws maakte Big Brother een uitzondering. Via het televisiescherm kreeg Patrick een boodschap: ‘Beste Patrick, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jouw eerste kleinzoon.’ Hierna zagen de bewoners een foto van de pasgeboren Ivar. Aww…

‘Hij is nu al trots op zijn opa’

Het bericht zorgde niet alleen bij Patrick voor tranen. Ook zijn mede-kandidaten waren blij met dit mooie nieuws. Zo zei Liese: “Ivar, wat een mooie naam. Ik ben even trots.” De kersverse opa kreeg ook nog een mooie brief van zijn zoon:

Lieve Pat, van harte gefeliciteerd met de geboorte van je allereerste kleinzoon Ivar. Wat zal hij blij zijn met zo’n leuke, sportieve en goedlachse opa zoals jij. Hij kan niet wachten om jou te ontmoeten. Maar gelukkig kan hij je al bewonderen op de televisie. Blijf zo doorgaan Pat. Jouw kleinkind is nu al trots op zijn opa.

De slechtste film op Netflix ooit is…

Nieuwe nominaties

Toch is er een kans dat Patrick zijn kleinzoon al snel kan ontmoeten. Hij staat namelijk samen met Thomas op de nominatielijst om te vertrekken, die deze week voor veel ophef zorgde. Dat kwam door de vrijwillige exit van drie bewoners eerder in het programma.

Big Brother zie je iedere doordeweekse dag om 21:30 uur op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.