Plottwist: deze drie inwoners hebben de Big Brother-villa verlaten!

Door Redactie
Big Brother 2021

De kijkers van de livestream van Big Brother stonden vandaag voor een enorme verrassing. Zojuist heeft namelijk niet alleen Jowi, maar hebben ook Daniëlle en Nathalie het huis verlaten.

Big Brother heeft het de kandidaten vandaag niet makkelijk gemaakt.

De ultieme keuze

Nadat Jowi eerder vandaag al liet weten binnen korte tijd het huis te willen verlaten omdat zijn avontuur niet was wat hij van tevoren had gedacht, stelde Big Brother al zijn inwoners voor de keus: óf je blijft en zet je volledig in voor het experiment of je pakt nu je koffers en je vertrekt. Naast Jowi besloten dan ook de veelbesproken Nathalie en Daniëlle die kans te pakken om naar huis terug te keren.

Vervolg van Big Brother

Daniëlle was voornamelijk bang dat als ze nu niet zou gaan ze volgende week alsnog eruit werd gestemd door haar medebewoners. Daarom besloot ook zij haar koffers te pakken en naar haar kinderen te gaan... als er natuurlijk niet stiekem nog een plottwist aan zit te komen. Wat het vertrek van dit trio overigens betekent voor het vervolg van de show en of er eventueel nieuwe of oude kandidaten hun opwachting gaan maken, is vooralsnog niet bekend. 

De nieuwe Harry Potter-serie!

Kijkers in shock

Het is duidelijk dat kijkers deze enorme plotwending niet zomaar zagen aankomen. De reacties op Twitter spreken dan voor zich, en dan moet de uitzending op tv nog komen. Lees hieronder alvast een selectie! 

Big Brother zie je elke doordeweekse dag om 21.30 uur op RTL5.