Jowi, Big Brother

Veronica Superguide logo
Jowi, Big Brother

Big Brother-Jowi: 'Over twee dagen ga ik naar huis'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na de eliminaties van Ziko, René en 'hottub liefhebber' Els en het vrijwillige vertrek van Theo staat er een nieuwe Big Brother-kandidaat op het punt zijn koffers te pakken. Niemand minder dan Jowi heeft zojuist in de livestream aan zijn medekandidaten laten weten dat hij binnenkort vertrekt.

Jowi zou de laatste dagen al zijn twijfels hebben gehad over het voortzetten van zijn deelname en na een praatje met de regie lijkt hij nog zekerder van zijn zaak.

Nog maar twee dagen

"Ik heb met de mensen van de productie gesproken", begint hij zijn verhaal deze ochtend aan zijn medebewoners. "Het is voor mij best wel definitief. Ik kan er nog wel over nadenken, maar dat wil ik niet. Het gaat daarom snel gebeuren, over twee dagen en dan is dat het voor mij." De Nederlandse Jowi was vanaf het begin eigenlijk al een topfavoriet voor de eindoverwinning en dat weet hij zelf ook. "Maar mijn eigen ik is belangrijker voor mij. Ik zat dat dit mij niet past."

Gebrek aan diepgaande gesprekken

Hij is echt een sociaal dier en had gehoopt dit ook te vinden in het Big Brother-huis. "Ik had mensen beter willen leren kennen en diepgaande gesprekken willen voeren. Dat heb ik gedaan, maar niet op het niveau dat ik wil. Ik heb dus niks behaald wat ik wilde behalen." Wel is hij zijn medebewoners dankbaar voor de weken die hij in het huis zat. "We gaan er een paar leuke dagen van maken. Jullie hoeven mij niet weg te stemmen, dat is het." 

De nieuwe Harry Potter-serie!

Populaire speler

Het valt af te wachten of zijn huisgenoten Daniëlle en Nathalie er misschien nog voor kunnen zorgen dat hij van gedachte verandert. Maar zijn keuze lijkt op dit moment definitief, tot groot verdriet bij zowel zijn medebewoners als de mensen thuis. De reacties liegen er namelijk niet om: Jowi was vanaf dag één een populaire speler! 

Big Brother zie je elke doordeweekse dag om 21.30 uur op RTL5.

Lees verder