Theo verlaat na waarschuwing het Big Brother-huis

Door Redactie
Theo, Big Brother, RTL

Theo, een van de meest spraakmakende bewoners uit het nieuwe Big Brother-huis, heeft vanmorgen besloten vrijwillig de realitysoap te verlaten.

De Amsterdammer zat zo’n twee weken in het nieuwe RTL-programma, maar vond het avontuur wel goed zo. Theo nam het besluit na eerdere waarschuwingen van de programmaleiding.

Terror Theo

De 54-jarige man, die al snel bekend stond als ‘Terror Theo’, werd op het matje geroepen wegens te fanatiek gedrag en scheldtirades. Zo gaf hij bewoners een lapdance en gebruikte hij ‘homo’s’ als scheldwoord. Sommige scènes – waaronder de lapdance - vond zelfs Big Brother te ver gaan. Deze werden dan ook niet uitgezonden op televisie.

Niet meer gelukkig

De waarschuwing viel Theo zwaar. Al gauw vertelde hij de groep dat hij liever het huis verlaat. Theo liet weten zich niet gelukkig te voelen in het huis, zijn vrienden en familie te missen en zich te veel te vervelen. Het spel en het prijzengeld boeide hem niet meer zo, dus nam hij afscheid.

Verdrietig afscheid

Hoewel sommige kijkers blij gaan zijn met Theo’s vertrek, zien zijn medebewoners hem niet graag gaan. Op de livestream, waar Big Brother 24/7 te volgen is, zwaaien de overige kandidaten hem met verdriet uit.

Eliminatie gaat door?

Deze week zijn Els en René genomineerd om weggestemd te worden. Het is nog niet bekend of een van hen donderdagavond het huis alsnog moet verlaten, nu Theo zijn spullen heeft gepakt. Televisiecolumnist Angela de Jong en oud-deelnemer Ruud zien iedereen liever gaan. Zij vinden de nieuwe versie van het programma maar niets.