Dit zijn de eerste kandidaten van Big Brother 2021

Door Redactie
Big Brother 2021

Volgende week is het eindelijk zover: dan keert het populaire programma Big Brother na jaren terug op de buis! Vier Nederlanders en vier Belgen laten zich vanaf dan 100 dagen opsluiten in een riante villa. Zojuist zijn de acht deelnemers onthuld.

Sommige mensen moeten er waarschijnlijk niet aan denken: je 100 dagen lang met vreemde mensen opsluiten zonder filters en zonder telefoon, maar met honderden camera's op je gericht. Toch hebben de makers al acht kandidaten gevonden die het aandurven.

Gevarieerde groep kandidaat

Het beloven spannende momenten te worden voor de 40-jarige moeder van vijf kinderen Daniëlle uit Made, de 25-jarige student Jowi, de 23-jarige telefoonverslaafde Nathalie uit Groningen en de 54-jarige Amsterdammer Theo. Zij moeten het huis namelijk niet alleen delen met elkaar, maar ook met de Vlaamse flapuit Liese (28), de 31-jarige Naomi die normaal werkt in een vegan lunchbar in Mechelen, de 23-jarige commercieel adviseur Thomas en choreograaf Ziko (34). Dat belooft dus nu al een dolle boel te worden!

"Big Brother is watching you"

Benieuwd hoe ze die periode vol liefde, drama en spanning gaan beleven? Big Brother start op 4 januari met een uitzending op RTL 4, RTL 5 en in Vlaanderen op Vier. Vanaf dinsdag 5 januari zie je het vervolg dagelijks op RTL 5 en Videoland met elke donderdag een speciale liveshow, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter van de Veire. Wie na het zien van de kandidaten al direct verslaafd is, heeft ook geluk. Bij Videoland kan je namelijk via twee livestreams 24/7 meekijken. Maar dat is natuurlijk enkel voor de echte diehards weggelegd.

Big Brother start op maandag 4 januari op RTL 4 en RTL 5.