Kijkers gaan los op spraakmakende Big Brother-kandidaat

Theo in Big Brother

Gisteren blies RTL reality-mammoet Big Brother nieuw leven in en één van de kandidaten springt er nú al uit - in positieve én negatieve zin!

De show, die wel wat nieuwe regels kent sinds de laatste keer dat 'ie op tv kwam, introduceerde gisteren de nieuwe kandidaten - de helft Belgen, de helft Nederlanders - die al sinds Oudejaarsdag in het huis zitten. We kunnen als het goed is vanaf vandaag ook live meegluren via Videoland en aan de reacties te zien gaan veel mensen dat vooral doen voor... Theo!

'Tokkie Theo'

De 54-jarige Amsterdammer doet niet mee om vrienden te maken. Hij is recht voor zijn raap en gaat discussies zeker niet uit de weg. "Ik denk dat ik heel ver kan gaan. Voor de winst doe ik alles", zei hij. En bij binnenkomst in de villa: "Hebben we ook wat te zuipen hier of niet?" Kijkers lieten rondom de kick-off meteen al van zich horen: velen vinden Theo toch een beetje too much en noemden 'm 'Tokkie Theo'.

Niet alleen maar negativiteit

Anderen wijzen juist op de sensatiefactor. Allemaal grijze muizen in zo'n huis levert natuurlijk geen spannende tv op, zeker niet als we er straks letterlijk 24/7 naar kunnen kijken. Met een type-Theo in het huis is het in ieder geval nooit saai, zo vinden kijkers. "Theo, the guy we nu al love to hate."

De Big Brother-kick-off gemist? Check 'm via RTLXL.