Big Brother-kijkers gaan los op tactische Nathalie

Door Redactie
Nathalie, Big Brother

Big Brother ging alweer drie weken geleden van start en langzaam leren we alle kandidaten een beetje kennen. Helaas voor de groep blijkt alleen niet iedereen een grote schare fans over te houden aan de show.

Sinds het vertrek van de veelbesproken Theo lijkt het publiek nu een ander doelwit in het oog te hebben: Nathalie.

Geen confrontatie uit de weg

De 23-jarige Nathalie liet in haar introductie al weten dat ze houdt van een lolletje en weet hoe ze mensen altijd aan het lachen kan maken, maar dat ze ook een andere kant heeft. Deze uit Thailand afkomstige dame maakt zich namelijk niet druk om de mening van andere mensen én zegt waar het op staat. Ze gaat - zoals ze zelf zegt - geen confrontatie uit de weg. En laat dat laatste de kijkers nu ook zijn opgevallen.

Negatieve sfeer 

Zowel in de reacties onder bijna elke post op Instagram van het Big Brother-account als op Twitter regent het commentaar op deze 23-jarige dame. "Het is echt een schande dat de tv-kijker niet weet wat Nathalie daar allemaal aan het doen is en voor wat voor een negatieve sfeer zij zorgt. Productie spaart haar van nog meer haat." Ook het feit dat ze heel tactisch denkt, gaat er niet in bij vele kijkers. "Het hele achterbakse nominatiegezeik van Nathalie is gewoon weer niet uitgezonden." Lees hieronder een selectie van meer tweets.

Superguide Podcast: Bankplakkers

Komende nominatieronde

De kijkers lijken het erover eens dat Nathalie komende donderdag het spel moet verlaten, maar het is de vraag of Nathalies medebewoners daar ook zo over denken. Het zijn namelijk de bewoners die aan de hand van stemmen bepalen wie er naast René komt te zitten in de gevarenzone. En laat Nathalie nu Els en Jowi achter zich hebben om te stemmen op Naomi of Liese. Dat wordt dus nog spannend! 

Big Brother zie je iedere doordeweekse dag om 21.30 uur op RTL5 of 24/7 op Videoland.