Big Brother-fans balen van twist voor nominaties

Door Redactie
Jerrel, Big Brother
© RTL / Ingo Calì

Het huidige seizoen Big Brother houdt de gemoederen nog altijd flink bezig! Nadat er vorige week nog drie deelnemers vrijwillig hun koffers pakten en er inmiddels alweer drie nieuwe zijn bijgekomen, staat de bewoners ook deze week weer wat te wachten. Dit keer heeft het alles te maken met de komende nominaties...

Big Brother kwam namelijk gisteren op de livestream met een bijzondere twist. Hij heeft bepaald dat de nieuwelingen Matt, Mike en Jerrel deze week niet mogen nomineren en ook niet genomineerd mogen worden! 

Verhoudingen op scherp

Dat is natuurlijk groot feest voor de drie Nederlandse jongeren die nu nog een week verzekerd zijn van hun verblijf, maar de andere bewoners zijn er waarschijnlijk ietsje minder blij mee. Het zet immers de verhoudingen tussen de andere acht deelnemers (zonder kandidaat Jill die deze week huismeester is) weer flink op scherp. Wie zitten er deze week op de schopstoel: Michel, Zoey, Liese, Naomi, Thomas, Nick, Patrick of krijgt Julie misschien de meeste stemmen? Dat wordt binnenkort bekend!

De slechtste film op Netflix ooit is…

Eerste waarschuwing

Ondertussen balen de kijkers behoorlijk van deze keuze van Big Brother. Zij hebben na het zien van diverse beelden al direct genoeg van de flamboyante Jerrel, die na diverse sneren naar Michel en gefluit in Jills oor al direct een waarschuwing kreeg van Big Brother 'himself'. Lees hieronder wat reacties.

Big Brother zie je iedere doordeweekse dag om 21.30 uur op RTL5 of 24/7 via de livestream via Videoland.