Big Brother-kijkers zijn woedend: 'kijk niet meer'

Door Redactie
Big Brother, Nick

De makers van Big Brother hebben de afgelopen dagen de woede van de kijkers op hun hals gehaald. Nadat de fans het eerder al niet eens waren met de beslissing rondom de nominaties betichtten ze nu ook de regie van bedrog.

Het programma mag dan wel niet de kijkcijfers op tv scoren die de makers misschien hadden verwacht, maar online gaan het nog altijd flink los!

Nominaties

Nadat er deze week al flink wat ophef was toen bleek dat nieuwelingen Matt, Jerrel en Mike niet genomineerd mochten worden, zijn de rapen nu opnieuw gaar! Dat heeft alles te maken met de afgelopen nominaties. Gisteren bleek namelijk dat niet Thomas maar kersverse opa Patrick de minste stemmen kreeg van het publiek en zijn koffers moet pakken. De meeste Twitteraars lijken er alleen niet in te geloven, want: zij stemden toch massaal voor Patrick?Lees hieronder maar wat verontwaardigde reacties.

We hebben een podcast met kijktips!

"Corrupt"

Of Patrick daadwerkelijk de meeste stemmen kreeg, weten we natuurlijk niet, maar opvallend is wel dat de kandidaten in huis nu ook gaan twijfelen aan de oprechtheid van het programma. Vandaag streden de kandidaten weer om het huismeesterschap en dat ging er volgens Nick niet helemaal eerlijk aan toe. Hij liet via de livestream weten: "Ik heb gezien dat het corrupt is."De rodeo met een snowboard van kandidaten Michel, Liese en Naomi ging volgens zijn zeggen namelijk net iets sneller dan die van Jerrel, Matt, Mick en Zoey. Uiteindelijk was het dan ook die laatste die het huismeesterschap won.

Ook 'boze' kijkers lijken het eens te zijn met Nick en dreigen nu zelfs met een boycot. Lees hieronder maar enkele tweets! 

Wie wel nog geniet van het programma, ziet Big Brother iedere doordeweekse dag om 21:30 uur op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.