Harmjan en Astrid in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harmjan en Astrid in B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

B&B: Vol Liefde: Harmjan zoende écht met Astrid!

|
|

Laatste update:

Op RTV Noord vertelde Harmjan over zijn deelname aan B&B Vol Liefde. Eigenlijk hoefde hij niet zo nodig op televisie, maar hij was zó onder de indruk van Astrid dat hij het risico niet wilde lopen dat ze een andere liefde zou vinden. ‘Ik moest me wel een beetje laten gebruiken voor het programma!’

De verzonnen B&B-zoen?

Inmiddels is bekend dat hij een setje is met Astrid, maar de kwestie van de ‘verzonnen zoen’ zat kijkers toch niet helemaal lekker. Harmjan kreeg er niet zo’n sympathieke uitstraling door, maar dat blijkt nu onterecht te zijn. De zoen vond écht plaats, maar was in het programma niet te zien.

‘We hadden gezoend en dat zouden we voor onszelf houden. Maar ik heb me voor de camera laten uitlokken.’ Het mysterie van de B&B Vol Liefde-fantoomzoen is bij dezen officieel opgehelderd!

Er wordt al gezocht naar kandidaten voor een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde, maar durft er na alle heisa nog iemand mee te doen? Hier vind je ons hele dossier van B&B Vol Liefde 2022.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder