B&B Vol Liefde-Astrid deelt dolverliefde foto met Harmjan: 'De liefde vieren'

Door Emma de Wijer
Astrid en Harmjan

B&B Vol Liefde-kijkers hadden weinig vertrouwen in een goede afloop voor Astrid. De B&B-eigenaresse leek totaal niet open te staan voor de liefde. Maar Harmjan bleef volhouden en ja hoor, ze zijn stráálverliefd. Dat is ook te zien op de foto’s die Astrid deelt.

Astrid en Harmjan moesten hun liefdesgeluk even geheim houden tot alle afleveringen van B&B Vol Liefde zijn uitgezonden. Maar nu mag iedereen het weten: Astrid en Harmjan zijn een stel. De Twentenaar is Astrid achterna gevlogen naar Italië, waar ze op vakantie zijn met Astrids dochter en zoon. Op haar afgeschermde Instagramaccount deelt ze een reeks vakantiekiekjes. Op de eerste foto poseert ze met Harmjan voor het dromerige Italiaanse landschap, op de tweede foto staan ook de kinderen erop en delen ze een kus uit. Het geluk spát ervan af!

Astrid en Harmjan
© Instagram

Liefdesgeluk

Het was nog even afwachten hoe het zou gaan tussen Harmjan en Astrid -die af en toe een verrassende indruk achterliet bij kijkersDe twee hebben kruidengate overleefd en zijn nu zielsgelukkig met elkaar. De twee verschenen eerder als een verliefd koppel voor de camera van RTL Boulevard en kunnen hun blijdschap nauwelijks verbergen. ''De klik was er gewoon!'' Astrid had veel moeite met het openstellen van haar hart en dat was voor de liefdeskandidaten een pittige uitdaging. Harmjan wist er met voldoende geduld er goed vanaf te komen. ''Het komt door zijn vertrouwen in mij en door te zijn wie hij echt is'', vertelde de B&B-eigenaresse erover. 

Harmjan zegt baan op

De twee tortelduifjes kunnen absoluut niet meer zonder elkaar en daarom pakt Harmjan de verhuisdozen in om bij Astrid in te trekken. ''2 september is mijn laatste werkdag in Nederland'', vertelt hij. Astrid is heel blij dat hij zich aansluit bij haar gezin: ''Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde.'' En ook Harmjan kan zijn geluk niet op: ''Ik heb maar één woord, ze is alles!''

Benieuwd hoe het is afgelopen met de andere kandidaten van B&B Vol Liefde? Je leest het hier!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.