• B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Debbie haalt uit naar andere deelnemers: 'Niet chic!'

Door Emma de Wijer
Debbie Breg

B&B Vol Liefde ligt onder vuur na negatieve uitlatingen van deelnemers Denise, Astrid en Harmjan. Seizoen 1-deelneemster Debbie springt juist op de bres voor het programma en hekelt de deelnemers die uit de school klappen. "Niet zo chic!"

Negatieve uitlatingen

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde is nog maar net ten einde gekomen of een aantal deelnemers doet een boekje open over de misstanden achter de schermen. Vooral Denise, die ook melding maakte van grensoverschrijdend gedrag, heeft felle kritiek maar ook Astrid en Harmjan halen uit naar de makers van het programma.

Debbie haalt uit

Debbie ("Casa Santangelo") Breg heeft meegedaan aan het eerste seizoen en keek met plezier naar haar opvolgers. Een ding vindt ze minder: ze ergert zich groen en geel aan de uitlatingen van de deelnemers. Debbie hekelt "die negatieve uitlatingen en minachting achteraf, van de deelnemers jegens de productie". Ze haalt uit op Instagram: "Ik vind deze uitlatingen, die in theorie contractueel gezien niet eens gezegd mogen worden, niet zo chique."   

Overdreven

Volgens Debbie is de ophef totaal overdreven. "Meedoen aan B&B Vol Liefde betekent nog geen carriere in Hollywood 😂", sneert ze. "Maar ik denk dat het duidelijk is dat een groot deel van Nederland me een verontschuldiging schuldig is."

Debbie heeft de liefde niet gevonden in B&B Vol Liefde. Maar dat is na de opnames helemaal goedgekomen! Lees hier hoe het nu met Debbie (en de liefde) gaat.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.