Dit zijn de 5 beste momenten uit De Rijdende Rechter!

Door Redactie
Mr. Frank Visser Rijdt Visite

Vanavond start het nieuwe seizoen van de bekendste rechter van Nederland: Mr. Frank Visser Rijdt Visite. Door de jaren heen zijn er behoorlijk wat spraakmakende momenten voorbijgekomen in de juridische series. Ter ere van het nieuwe seizoen zetten wij de 5 leukste momenten uit De Rijdende Rechtervoor je op een rij!

5. Wraak is nooit de oplossing

Wat doe je als je buurman zijn overhangende takken niet wil snoeien? Juist, je plant honderden (!) sparren om zijn uitzicht te verpesten! De heren Esselink en Borger dachten zo hun buurman meneer De Boer goed terug te pakken. Wat heeft Meester Reid erover te zeggen? Gelukkig raakte er niemand gewond bij deze wraakactie, in tegenstelling tot deze kat in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak.

4. Kan niet tegen haar verlies

Als Mr. Frank Visser besluit dat mevrouw Van de Berg gewoon haar tuinhekje mag plaatsen, is de buurvrouw het niet eens met de uitspraak. "Dan kunnen ze me net zo goed onder de grond stoppen." Oei, iemand kan niet goed tegen haar verlies. Zelfs presentatrice Jetske heeft het gehad met de boze buurvrouw. Zal mevrouw Van de Berg het hekje nog durven te plaatsen?

3. Henk en Ingrid cross-over

Henk en Ingrid! Ken je ze nog? Het stel werd in één klap beroemd door een interview op de Kamasutra Beurs. Nadat Ingrids nieuwste telefoon (met touchscreen!) is gestolen besluiten ze Mr. Frank Visser in te schakelen. Helaas geen vunzige pakjes dit keer, maar dit bijzondere koppel blijft leuk om naar te kijken. 

2. Koude pannenkoeken? Nee, dat moet ik niet.

Zelfs als je nog nooit De Rijdende Rechter hebt gekeken is er een grote kans dat je dit fragment wel kent. Deze ruzie over koude pannenkoeken is helemaal viraal gegaan. En terecht, het pietluttige verschil tussen de twee dames is om te gillen!

1. Conny en Tilly part 2

Houdt het dan nooit op? De koude pannenkoeken-ruzie krijgt een vervolg dat nét zo hilarisch is als de eerste aflevering. Over het eten zijn de twee vrouwen nu wel klaar, wat nu vooral ergernissen oproept zijn de muizen en vogels in de achtertuin. Als iemand die beesten blijft voeren dan gaan ze niet weg natuurlijk. Ach wat zijn die twee toch heerlijk om naar te kijken. Na deze aflevering gingen de andere buren van Conny en Tilly nog even door in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mr. Frank Visser Rijdt Visite is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6.