Megan Fox

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Megan Fox

7 dingen die je nog niet wist over Megan Fox

|
|

Laatste update:

Deze week kunnen we met de maffe thriller Till Death weer eens genieten van Megan Fox in een bioscoopfilm. Dat is bekend, maar wat weten veel mensen nog niet over deze bijzondere actrice? We zochten het haarfijn uit.

7. Ze vraagt topmodellen uit via social media

Toen topmodel Adriana Lima voor de gein een foto op instagram zette waarop ze sprekend leek op Megan, hoefde ze niet lang te wachten op een reactie. “Als je ooit een body double nodig hebt voor één van je films: bel me maar”, grapte Lima. Waarop Fox reageerde: “Maar wat als ik een vriendinnetje nodig heb, kan ik dan ook bellen?” Adriana vond dat uiteraard prima. Het is niet de eerste keer dat Megan openlijk flirtte met een beroemdheid. Over actrice Olivia Wilde zei ze ooit: “Zij is zo sexy, dat ik zin krijg om te worstelen met een wild bergrund met m’n blote handen.” Dat zijn de betere complimenten!

7 dingen die je nog niet wist over Megan Fox

6. Ze zegt waar het op staat, ten koste van alles

Fox brak door met Transformers en deed ook mee in het eerste vervolg op die kaskraker. Maar het boterde niet tussen haar en de regisseur van die twee films, Michael Bay. De meeste acteurs houden hun ware gevoelens voor zulke machtige filmmakers liever voor zich, maar niet Megan. “Hij is echt gek”, zei ze in een interview. “Op de set gedraagt hij zich als een dictator, net Hitler of Napoleon. Het is een nachtmerrie om voor hem te werken. Privé is hij heel onhandig, zonder enige social skills, maar tijdens opnames is het een tiran.” Bay kwam met zijn verbouwereerde reactie niet verder dan haar een ‘ondankbare trut’ te noemen. 

7 dingen die je nog niet wist over Megan Fox

5. Ze heeft nogal vreemde eetgewoontes

In de tijd dat ze haar eerste filmsuccessen beleefde, gaf Megan toe dat ze een zwak had voor een bepaald type lekkernij: deeg. Koekjesdeeg, brownie-mix, ingrediënten voor fudge… Ze at het maar al graag. Tegenwoordig heeft ze toch echt wat meer beheersing nodig om haar beroemde figuur in stand te houden. Weg deeg, welkom amandelen, havermout, quinoa en gegrilde kippenborst. Het werkt wel, bewees ze tijdens het beroemde Met Gala.

7 dingen die je nog niet wist over Megan Fox

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

4. Ze krijgt veel gezeik over haar oudste zoon – en heeft er schijt aan

Toen Fox vorig jaar rond Halloween een foto deelde van haar drie zoons in hun kostuums, vielen bekrompen lui over de outfit van haar oudste: een cheerleader-jurkje. Inderdaad: zelfs als je acht bent, ben je niet veilig voor de haat van sommige mensen. Megan was woest. “Ik wil niet dat hij die shit ooit leest. Hij krijgt het zelfs al te horen van kinderen op school, maar ik probeer hem te leren dat hij zelfvertrouwen moet houden, wat ze ook zeggen.” Nou beter kun je het niet doen als mama, lijkt ons.

7 dingen die je nog niet wist over Megan Fox

3. Ze is striptekenaar

Creatieve nerd-trekjes zijn Fox niet vreemd. “Mijn zus verzamelde stripboeken toen ik klein was en door haar werd ik aangestoken. Zelf teken ik ook graag strips, dat vind ik zó leuk om te doen. Ik snap echt niet hoe je, zeker als kind, géén fan kunt zijn van stripboeken.” Haar favorieten om te lezen zijn Witchblade, Gen 13 en Fathom.

7 dingen die je nog niet wist over Megan Fox

2. Ze had ooit een bijbaan als banaan

Tegenwoordig verdient Megan heel aardig, maar dat was tijdens haar jeugd op het Amerikaanse platteland van Florida wel anders. Haar mafste baantje om wat bij te verdienen, was als wandelende reclamezuil voor een smoothie-winkel, waarvoor ze een bananenpak aan moest. Heel raar natuurlijk, want iedereen kan zien dat ze veel beter tot haar recht zou komen als papaya.

7 dingen die je nog niet wist over Megan Fox

1. Ze gelooft in de bijzondere kracht van Britney Spears

Vraag ons niet waarom, maar Fox is er met heel haar wezen van overtuigd dat ze niet dood zal gaan terwijl ze luistert naar muziek van Britney Spears. Da’s handig, want zo kan ze toch in een vliegtuig stappen ondanks haar grote angst voor vliegen. Zolang ze Britney hoort op de koptelefoon aan boord, zal alles goedkomen. Onzin? Tja, ze is nog nooit neergestort, dus da’s bewijs genoeg.

7 dingen die je nog niet wist over Megan Fox

Meer trivia over sexy Hollywood-types kun je vinden in het artikel met de 15 dingen die je nog niet wist over Jason Momoa.

Lees verder