Kathellen Avelino uit Too Hot To Handle Brazil

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kathellen Avelino uit Too Hot To Handle Brazil

Nu op Netflix: Too Hot To Handle Brazil

|
|

Laatste update:

Dacht je lang te moeten wachten op meer Too Hot To Handle? Dan heeft Netflix een leuke verrassing voor je. De streamingdienst plaatste vandaag een nieuw, Braziliaans seizoen!

Netflix was even klaar met de Britten en Amerikanen en nodigde daarom een stel hitsige Brazilianen uit op een tropisch eiland. Ze hebben opnieuw geen idee aan welk programma ze meedoen. De singles denken dat ze een liefdesvakantie tegemoet gaan, totdat robot en toezichthouder Lana letterlijk uit de lucht komt vallen.

Spelen met vuur

Deze serie was al heet, maar met die Portugese taal wordt het alleen maar heter. De show heet officieel Brincando com Fogo, wat vertaalt naar Spelen met Vuur. Er ligt wederom een mooi geldbedrag klaar voor de kandidaten, mits ze zich in weten te houden. Als ze seksuele handelingen uitvoeren, blijft er weinig van de prijzenpot over.

Too Hot To Handle Latino

De eerste vier afleveringen van Too Hot To Handle Brazil staan nu online. De laatste vier volgen op 28 juli. Ook spotten we op Netflix een Latino versie van de realityshow, maar daarvan is nog geen releasedatum bekend. Dan hebben we in ieder geval nog iets heets om naar uit te kijken, want voor deze guilty pleasure hoef je je niet te schamen!

De eerste vier afleveringen van Too Hot To Handle Brazil staan nu op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder