Nu op Netflix: alle seizoenen van Seinfeld!

Seinfeld
© Brunopress

Je binge-voer voor de komende tijd is gearriveerd: Netflix dropte vandaag alle seizoenen van Seinfeld, misschien wel de beste comedyserie ooit.

De monumentale sitcom liep van 1989 tot en met 1998 en harkte tien Emmy's binnen. Deze absurdistische sitcom stond ook wel bekend als 'de serie over niets' omdat de personages eigenlijk niet zo veel baanbrekends beleefden, maar omdat ze zo kleurrijk en gestoord waren, maakte dat helemaal niets uit. 

Waar gaat Seinfeld over?

Voor wie nog nooit heeft gekeken: 'de serie over niets' gaat stiekem toch wel ergens over. Alles draait om komiek Jerry Seinfeld - in de serie ook Jerry Seinfeld - en zijn antisociale vriendengroep. Ex-vriendin Elaine (Julia Louis-Dreyfus) is hartstikke neurotisch en sarcastisch, Cosmo Kramer (Michael Richards) is de krankzinnige buurman en beste vriend George Costanza (de van de radar verdwenen Jason Alexander) is een tikkie narcistisch mannetje. Hun dagelijkse beslommeringen in New York zijn dus eigenlijk nooit saai.

Nog meer comedy-grootheden op Netflix

Zoals je in ons Netflix-release-overzicht van oktober kunt zien, komt er deze maand nog een comedy-gigant naar de streamingdienst. Ook alle negen seizoenen van de legendarische serie The Office komen eraan. Op 23 oktober om precies te zijn. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.