Nieuw op Ziggo Movies & Series XL in november 2021

Door Redactie
Little Women, Leonardo, Blade Runner 2049

Naast een handvol internationale series, waaronder het eerste seizoen van Leonardo, komt Ziggo Series & Movies XL ook met een aantal topfilms, zoals Blade Runner 2049 en Little Women.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple Podcasts.

Series

Hierro (seizoen 2)

In het eerste seizoen verhuisde rechter Candela Montes naar het eilandje El Hierro en kreeg ze gelijk te maken met een reeks moorden. In het tweede seizoen begint Candela haar plekje in de gesloten gemeenschap te vinden en wil ze de drugszaak rondom zakenman Díaz oplossen, maar hij weigert met haar samen te werken.

Het tweede seizoen van Hierro Is vanaf 1 november te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Black Lake: Dystopia (seizoen 3)

In een verlaten fabriek diep in de bossen wordt een grootschalig LARP evenement georganiseerd. Een groepje vrienden doet mee aan dit rollenspel, maar wanneer de elektriciteit in de fabriek aangaat, gebeuren er opeens allerlei bovennatuurlijke dingen.

Het derde seizoen van Black Lake: Dystopia is vanaf 4 november te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Leonardo (seizoen 1)

Leonardo da Vinci is één van de grootste kunstenaars aller tijden en deze dramaserie gaat over zijn jonge jaren als beginnend schilder en uitvinder. Wanneer hij wordt beschuldigd van moord en wordt verhoord, vertelt Leonardo over zijn fascinerende leven.

Leonardo is vanaf 18 november te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Films

Bloodshot (2020)

In deze stripverfilming speelt Vin Diesel een gestorven soldaat die weer tot leven wordt gewekt. Het lichaam van Ray Garrison is versterkt met de nieuwste technologie, waardoor hij zo goed als onverslaanbaar is geworden. Hij wil echter geen menselijk wapen zijn en neemt het op tegen de mensen die hem veranderd hebben in een moordmachine.

Bloodshot is vanaf 1 november te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Little Women (2019)

De roman Little Women is al regelmatig verfilmd en regisseur Greta Gerwig geeft een frisse draai aan de klassieker. Het verhaal gaat over de vier zussen Meg, Jo, Beth en Amy March, die allemaal hun eigen dromen en ambities hebben, maar ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog worden zij niet serieus genomen. Jo (Saoirse Ronan) trekt zich daar weinig van aan en volgt haar hart.

Little Women is vanaf 1 november te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Blade Runner 2049 (2017)

Een Blade Runner genaamd K (Ryan Gosling) jaagt op robots die zich voordoen als mensen en komt tijdens een missie een groot geheim op het spoor. Dat brengt K in gevaar en om antwoorden te vinden, gaat hij op zoek naar een Blade Runner die al 30 jaar wordt vermist.

Blade Runner 2049 is vanaf 15 november te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

The Death of Stalin (2017)

Wanneer Stalin wordt getroffen door een beroerte durft niemand er een dokter bij te halen en al snel overlijdt de dictator. De overgebleven leiders van de Communistische Partij doen allemaal een greep naar de macht en iedereen begint elkaar te wantrouwen. In deze comedy wordt een eigen draai gegeven aan de historische gebeurtenis en de acteurs doen ook niet de moeite om een Russisch accent te veinzen.

The Death of Stalin is vanaf 13 november te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Dit verschijnt er in november ook op Ziggo Movies & Series XL

1 november

Unter dir die Stadt (2010)

Chappie (2015)

District 9 (2009)

2 november

Possessor (2020)

5 november

Ricky Velez: Here’s Everything (2021)

10 november

The Old Man and the Gun (2018)

Three Generations (2015)

Niemand in de stad (2018)

11 november

Pimp (2018)

13 november

Out Stealing Horses (2019)

17 november

De liefhebbers (2019)

Shoplifters (2018)

Raak je niet uitgekeken op het aanbod van Ziggo? Check dan ook de 10 beste films op Ziggo Movies & Series XL en de 10 beste series van de streamingdienst.