Zing mee met Freddie Mercury, bij de Bohemian Rhapsody Sing-along!

Zing mee met Freddie Mercury, bij de Bohemian Rhapsody Sing-along!

Bohemian Rhapsody draait al bijna vier maanden in de bioscoop, en is door ruim 2 miljoen mensen bezocht. Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, worden er op 13 maart verschillende speciale vertoningen georganiseerd. Meezingen zul je!

In de sing-along-voorstellingen kunnen bezoekers meezingen met de verschillende Queen-hits die je in Bohemian Rhapsody hoort. Het zal waarschijnlijk niet zo goed klinken als Freddie zelf, maar dat maakt helemaal niet uit. We hebben niet allemaal een bovenmenselijke zangstem.

Ready Freddie?

De shows zijn (vooralsnog) alleen te boeken bij bioscopen van Kinepolis. Queen-fans kunnen terecht in de vestigingen: Cinerama, Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer. Alle voorstellingen beginnen om op 13 maart, om 20:30 uur. Meer info vind je hier!

Hoewel niet iedereen enthousiast werd van de Queen-biopic, is de film een ongelooflijk groot succes. Hoewel er hier en daar een loopje werd genomen met de waarheid, en er wel eens wat mis ging, is de film in de race voor vijf Oscars. Lekker puh!