Willem Dafoe als Green Goblin in Spider-Man 2002

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Willem Dafoe als Green Goblin in Spider-Man 2002

‘Willem Dafoe keert terug als Green Goblin in Spider-Man 3’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De gastenlijst van Spider-Man 3 wordt langer en langer. Volgens de laatste berichten kan Willem Dafoe inmiddels ook worden toegevoegd aan de titelrol!

OMG!

Komende winter gaat (we kloppen het maar alvast af) de derde Spider-Manfilm met Tom Holland in de titelrol in première. En afgaande op de cast wordt dit vervolg het live-action antwoord op redactiefavoriet Spider-Man: Into the Spider-Verse. Verschillende Spider-Men en Spider-schurken komen namelijk even buurten in deze threequel. Maar natuurlijk zou het feest niet compleet zijn zonder deze OMG (Original Marvel-Gangster)!

Klassieke Marvel-schurk

Volgens The Geeks WorldWide is Willem Dafoe gespot op de set van Spider-Man 3. Deze topacteur speelde natuurlijk de rol van Green Goblin (Norman Osborn voor intimi) in de allereerste bioscoopfilm van Spidey uit 2002. Hoewel nog niets officieel is, is de comeback van deze klassieke Marvel-schurk niet meer dan logisch. Zeker als je bedenkt dat Doctor Octopus (Alfred Molina) en Electro (Jamie Foxx) ook al een comeback zullen maken in dit vervolg. Kortom: welkom terug, Norm!

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

In the mood voor meer Marvel? Check dan ons ook overzicht van alle Marvel-films die de komende jaren uitkomen!

Lees verder