Jamie Foxx als Electro

Veronica Superguide logo
Jamie Foxx als Electro

'Jamie Foxx terug als Electro voor Spider-Man 3'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Shocking (ja, sorry). Volgens The Hollywood Reporter gaat Jamie Foxx opnieuw slechterik Electro spelen in Spider-Man 3.

Het derde Spidey-deel binnen het Marvel Cinematic Universe - die mogelijk al een titel heeft - verwelkomt een oude bekend! Jamie Foxx, die Max Dillon/Electro speelde in The Amazing Spider-Man 2 (2014), keert volgens THR terug in de rol. Euhm... hoe dan?!

The Amazing Spider-Man

In The Amazing Spider-Man 2 speelde Andrew Garfield nog de titelrol en zorgde Jamie voor een - volgens vele critici - tikkie lachwekkende performance als de bekende Spidey-bad guy. Of, beter gezegd: de hele film was gewoon teleurstellend. Een paar jaar later was Sony de vele Spider-Man-flops wel zat en kwam er een unieke deal waardoor de spinnenman in het MCU kon verschijnen en de rest... is geschiedenis. 

Electro in Spider-Man 3

Volgens THR is het eigenlijk al zeker dat Foxx meedoet, ook al zit hij nog in de laatste onderhandelingsfase met Disney. Hoe dan ook, de vraag blijft: hoe dan?! Duikt Spider-Man 3 de zogenoemde multiverse in? Dan is het mogelijk om verschillende universums, bijvoorbeeld die van de TASM-films, te bezoeken. Of zit het toch anders? J.K. Simmons' J. Jonah Jameson uit de originele Spider-Man-trilogie van Sam Raimi (voordat het MCU überhaupt bestond) dook ook al eerder op, in Spider-Man: Far From Home. Mogen we nog meer oude personages verwachten? En komen Andrew Garfield en Tobey Maguire (de bekendste Spider-Man so far) dan ook terug?! Voor nu kunnen we alleen nog maar speculeren; Disney, eigenaar van Marvel Studios., heeft nog niet gereageerd op THR's nieuws.

Lees verder