Spider-Man, Tom Holland en Andrew Garfield

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man, Tom Holland en Andrew Garfield

Andrew Garfield en mogelijk Tobey Maguire en Emma Stone terug in Spider-Man 3!

|
|

Laatste update:

Jaaa! Niet alleen Doc Ock is te zien in Spider-Man 3, ook Andrew Garfield en - als Sony een deal met hem kan sluiten - Tobey Maguire zijn straks naast Tom Holland te zien in de nieuwe Marvel-film.

De cast

Collider meldt dat dit niet de enige grote namen zijn voor de superheldenfilm. Ook actrice Kirsten Dunst pakt haar Mavel Universe-rol weer op als MJ. Mogelijk, als haar zwangerschap dat toelaat, is ook Emma Stone te zien als Gwen Stacy. Wie is nog meer klaar voor een multi-universum film zoals Spider-Man: Into the Spider-Verse?

Het is al bekend dat Jamie Foxx terugkomt als Electro. Oh, Benedict Cumberbatchs personage Doctor Strange komt ook even aanwaaien. Hij gaat een soort mentor zijn voor de jonge superheld, net zoals Iron Man eerst voor hem was.

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!meer

Spideys vrienden

De ‘nieuwste’ gezichten van de Spider-Man-films keren ook weer terug: Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori en Marisa Tomei zijn al bezig met filmen.

Wat we al weten

In de derde solofilm van Tom Holland moet Peter Parker dealen met de onthulling van zijn geheime identiteit. En vergeet niet dat hij wordt verdacht van de moord op Mysterio. Gaan de andere Spider-Mans hem een handje helpen? Wij denken van wel.

De nieuwe Spider-Man staat gepland voor 17 december 2021. Maar met alle verschuivingen van MCU-releases weten we het nooit… Dit zijn in ieder geval de 8 Marvel-projecten waar wij niet op kunnen wachten!

Lees verder