Zendaya en Tom Holland in Spider-Man

Veronica Superguide logo
Zendaya en Tom Holland in Spider-Man

Tom Holland bevestigt: opnames Spider-Man 3 begonnen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

In tijden van corona is het nogal spannend in Hollywood: welke projecten gaan door? En hoe dan? Marvel Studios. heeft er voor Spider-Man 3 een veilige manier voor gevonden: hoofdrolspeler Tom Holland bevestigt dat de opnames zijn begonnen!

Zijn miljoenen fans kregen vandaag eindelijk het verlossende woord: de opnames voor Spider-Man 3 zijn officieel afgetrapt! In een Insta-Story van Tom zien we hoe hij dolblij op een vliegveld in Atlanta arriveert. Wat een drukke baas: de afgelopen weken heeft hij game-verfilming Uncharted opgenomen!

Spider-Man 3

De derde Spidey-film binnen het MCU heeft nog geen officiële titel, al is er al wel het nodige uitgelekt. Tom zit vol adrenaline om weer in de huid van Peter Parker te kruipen. "Okay, so we just landed in Atlanta, and...it’s time for Spider-Man 3! Let’s go!" Ohja: Jacob Batalon, die Peters bestie Ned speelt, is ook al in Atlanta!

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Geruchten

De geruchtenmolen rondom Spider-Man 3 draait op volle toeren. Jamie Foxx is al bevestigd als Electro, waarmee hij zijn rol uit The Amazing Spider-Man 2 gek genoeg oppakt. Fans en geruchtensites denken dat we een soort Into the Spider-Verse situatie gaan krijgen, waarbij we ook andere Spideys uit de eerdere (non-MCU) films gaan zien. Dat zou ook verklaren waarom de magische Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) mogelijk een rol speelt. Hij weet vast wel hoe dat werkt, al die verschillende dimensies. Anyway: echte plot-info zal nog wel even schaars blijven, maar hopelijk krijgen we voor het einde van het jaar een synopsis.

Vooralsnog staat Spider-Man 3 gepland voor 17 december 2021.

Lees verder