Tiger King, Joe Exotic

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tiger King, Joe Exotic

Komt er binnenkort een tweede seizoen van Tiger King?

|
|

Laatste update:

Vorig jaar waren we massaal in de ban van Joe Exotic, Carole Baskin en al die andere karakters uit de populaire documentaire Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Nu is natuurlijk de vraag: komt er een vervolg op? Nou, daar lijkt het wel op!

Al sinds de verschijning in maart vorig jaar gonst het van de geruchten. Zo werd al onthuld dat er een serie komt met Nicolas Cage in de hoofdrol en wat dacht je van de titel van Carole Baskin herself? Over het tweede seizoen liet daarentegen niemand iets los. Tot nu!

Nieuwe afleveringen op komst

John Reinke en James Garretson hinten namelijk niet alleen op dit tweede seizoen, maar schemeren ook door dat de vervolgafleveringen misschien wel sneller dan verwacht zullen verschijnen! We moeten namelijk volgens die eerste "onze ogen ervoor openhouden". "Ik wil jullie allemaal bedanken voor het kijken van Tiger King en bereid je voor, geloof het of niet, maar er komt heel binnenkort een nieuw seizoen aan", vertelt hij in de onderstaande video. Dat belooft wat! 

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Genoeg stof om over te praten

Het is eigenlijk niet heel verrassend, want zeg nu zelf: er is in het afgelopen jaar flink veel gebeurd! Joe Exotic was er bijvoorbeeld zo van overtuigd dat hij gratie zou krijgen van Donald Trump dat er zelfs al een limousine klaarstond. Spoiler: uiteindelijk kreeg hij die dus helemaal niet. Ondertussen is hij zijn dierentuin kwijt aan zijn grootste rivaal Carole Baskin die zelf ook met het één en ander dealt. Kortom, als dat tweede seizoen er komt, gaan we ons vast niet vervelen! 

Als Netflix het tweede seizoen daadwerkelijk bevestigt, hoor je dat natuurlijk direct!

Lees verder