Carole Baskin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carole Baskin

Tiger King-ster Carole Baskin: ‘terecht dat Joe Exotic geen gratie is verleend’

|
|

Laatste update:

Trump heeft op zijn laatste dag als president meerdere mensen gratie verleend, maar Joe Exotic niet. Volgens dierenactiviste Carole Baskin is dat volledig terecht. “Joe Maldonado-Passage bevindt zich precies waar hij hoort te zijn: in een kooi”, zegt ze tegen Buzzfeed.

“Ik denk dat alleen Joe’s team en de media ooit dachten dat er een pardon voor Joe inzat”, zegt Baskin, aartsrivaal van ‘Tiger King’. “Niemand heeft baat bij het vrijlaten van een persoon die vijf tijgers door het hoofd heeft geschoten om hun kooien vrij te maken voor circustijgers.”

De limo stond al klaar

De advocaten van Joe Exotic, de artiestennaam van Maldonado-Passage, waren ervan overtuigd dat hij vrijkwam. Er stond zelfs al een limousine klaar voor de gevangenis, blijkt uit beelden van nieuwszender CBS11. Ai… hopelijk krijgen we die beelden nog even te zien in de nieuwe documentaire over Joe.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

‘Too gay’

Joe laat van zich horen op Twitter. Hij denkt wel te weten waarom Trump hem geen gratie heeft verleend. “I was too innocent and too GAY to deserve a Pardon from Trump.” De ster van de Netflix-show zou niet alleen ‘te gay’ zijn, maar volgens hem heeft de voormalig president ook andere prioriteiten. “His corrupt friends all come first.”

Celstraf

Trump gaf eerder aan zich te gaan verdiepen in de Tiger Kings’ zaak. Blijkbaar vond hij toch dat de man 22 jaar moest blijven zitten voor dierenmishandeling en het inschakelen van een huurmoordenaar om zijn aardrivaal Carole Baskin te vermoorden. Zijn dieren hebben een nieuw thuis gevonden, bij Carole – die ook een eigen serie krijgt.

Lees verder