Joe Exotic, Donald Trump

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe Exotic, Donald Trump

Trump gaat zich buigen over strafzaak Joe Exotic

|
|

Laatste update:

Donald Trump zou zich eigenlijk bezig moeten houden met het coronavirus, maar hij laat zich toch uit over de Netflix-hit van het moment Tiger King. Tijdens een persconferentie liet hij grappend weten de zaak van Joe Exotic eens nader te onderzoeken.

Een verslaggever haakte tijdens de persconferentie in op een uitspraak van Donald Trump Jr. Hij verklaarde namelijk in een interview op radiostation Sirius XM dat de 22 jaar die Joe Exotic kreeg voor zijn misdaden wel wat 'zwaar' was. De zoon van Donald grapte nog dat het voor de verwachte memes en de reactie van de media best leuk zou zijn om te gaan voor een pardon.

Nog niet gezien

Hoewel je zou denken dat Donald Trump vanwege het coronavirus wel iets anders aan zijn hoofd heeft, ging hij er toch grappend op in. De president liet weten dat hij de reeks (als één van de weinigen) nog niet heeft gezien, maar dat hij zeker ging onderzoeken of strafvermindering of zelfs een algeheel presidentieel pardon aan de orde is. Of we zijn uitspraak echt serieus moeten nemen, weten we dan weer niet (maar dat zijn we van Trump gewend). Als dat gebeurt, zou het ons niets verbazen dat er nog een extra uitzending wordt toegevoegd aan de succesvolle reeks.

Lees verder