Kate Mckinnon en Carole Baskin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kate Mckinnon en Carole Baskin

NBC komt met Tiger King’s Carole Baskin serie

|
|

Laatste update:

Na vele nieuwe documentaires over de Tiger King komt er nu een serie over Carole Baskin! SNL-actrice Kate McKinnon speelt kattenkoningin Carole Baskin, aartsvijand van Joe Exotic, in de nieuwe miniseries over de Tiger King. NBC Universal kocht de show, die te zien zal zijn op streamingplatform Peacock en de reguliere zenders NBC en USA Network.

De show gaat zich focussen op Carole’s campagne om de Greater Wynnewood Zoo te sluiten, nadat ze ontdekte dat Joe Exotic tijgers fokte voor winst.

Haar ware aard

Carole hoop dat Kate haar gaat benaderen voor het begin van de opnames. “Dan kan ze erachter komen wie ik ben”, zegt ze in een verklaring tegen de Amerikaanse mediawebsite CNET. Zou de vervalsing van het testament van haar vermiste/overleden man ook aan bod komen?

Carole Basking

"Kate McKinnon is een geweldige actrice", aldus Carole. "We hopen dat McKinnon een passie voor dieren heeft en dat haar serie zich zal focussen op de vreselijke levens die grote katten in gevangenschap leiden, zeker wanneer ze worden uitgebuit door fokkers zoals Joe Exotic."

“We hopen verder dat ze het publiek aanspoort om de Big Cat Public Safety Act te steunen, die een einde kan maken aan het welpjes aaien-misbruik in Amerika.”

Kattenvrouwtje

Met de liefde voor dieren zit het bij Kate wel goed. In een hilarische SNL-sketch stelt haar typetje Barbara DeDrew een aantal katten ter adoptie.

De katten van de actrice zelf worden ook niet vergeten. Dat liet ze bij Late Night with Seth Meyers al eens eerder zien.

Het is nog niet bekend wanneer de miniserie uitkomt. Ook weten we helaas nog niet of ‘ie in Nederland te zien gaat zijn.

Lees verder