Carole Baskin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carole Baskin

Testament van Tiger King-Carole Baskin haar man blijkt vervalst

|
|

Laatste update:

De autoriteiten in Florida hebben bevestigd dat het testament van Don Lewis vervalst is. Lewis is de vermiste/overleden echtgenoot van Carole Baskin, die een grote rol speelt in de Netflix-hit Tiger King.

Tiger King beschuldigt Carole Baskin van moord

In Tiger King zie je hoe Joe Exotic beschuldigingen uit aan het adres van Carole Baskin. Exotic stelt dat Baskin haar man vermoord heeft en zijn lichaam aan haar grote katachtigen gevoerd heeft… Baskin ontkent iets met de verdwijning van haar man te maken te hebben.

Carole Baskin: de erfgename van Don Lewis

Don Lewis wordt sinds 1997 vermist. Alhoewel zijn lichaam nooit werd gevonden, wordt Lewis sinds 2002 als overleden beschouwd. Baskin erfde zijn landgoed, dat zo’n 10 miljoen dollar waard schijnt te zijn. De familie van Lewis werd geheel uit zijn testament geschrapt. De autoriteiten laten weten dat het testament echter vervalst is. Dat is bevestigd door twee experts. Het gaat dan specifiek om de handtekeningen op het testament. Daarnaast heeft zich ook een jonge vrouw gemeld, die zegt dat ze gedwongen is om als getuige op te treden bij het ondertekenen van het testament.  

Doe mee: Superguide pubquiz!

Testament man Carole Baskin is vervalst

Het feit dat zijn testament nu vervalst blijkt te zijn, heeft ervoor gezorgd dat de zaak rondom de vermissing van Lewis opnieuw geopend is. Daarbij laten de autoriteiten weten dat ze “geweldige aanwijzingen” hebben en hopen dat de zaak eindelijk opgelost kan worden. Wat betreft het testament is er echter geen weg terug: die zaak is al verjaard. Baskin laat TheWrap weten dat ze geen commentaar heeft. Ze verwijst naar eerdere statements die ze deed op BigCatRescue.org.

Er wordt gewerkt aan een Tiger King-vervolg over de mysterieuze verdwijning van LewisBaskin is daar echter niet zo gelukkig mee. Ongetwijfeld dus snel meer over dit bizarre verhaal, hopelijk dan ook weer eens met goed nieuws voor de dieren!

Lees verder