Nicolas Cage, Joe Exotic

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolas Cage, Joe Exotic

OMG: Nicolas Cage kruipt in de rol van Joe Exotic!

|
|

Laatste update:

Het is niet Rob Lowe, maar niemand minder dan Nicolas Cage die in de huid kruipt van Joe Exotic in de televisieserie. De reeks over het leven van 'Tiger Kings' Joe Exotic gaat acht afleveringen tellen.

Dat nieuws werd aan het begin van de avond onthuld door Variety.

Karikatuur

Na het grote succes van Tiger King - met bijna 34 miljoen streams alleen al in de Verenigde Staten - was het bijna logisch dat er op wat voor manier dan ook nog een vervolg aan zat te komen. Deze nieuwe reeks gaat over Joe Schreibvogel, een excentrieke, exotische dierenverzorger in Oklahoma die vecht om zijn park te behouden. De serie focust op hoe hij Joe Exotic werd en hoe hij zichzelf verloor aan een personage van zijn eigen creatie.

Eerste tv-rol

Het is misschien de eerste keer dat Nicolas Cage een tv-rol op zich neemt, maar de acteur is niet meer weg te denken uit Hollywood. Zo won hij de Academy Award voor beste acteur voor Leaving Las Vegas en kreeg hij  een nominatie in dezelfde categorie voor Adaption. Ook zagen we hem als een excentrieke versie van hemzelf in de film The Unbearable Weight Of Massive Talent. Wij zijn heel benieuwd hoe hij deze rol nu weer gaat vertolken.

Lees verder