Joe Exotic in Tiger King

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe Exotic in Tiger King

'Rob Lowe gaat Joe Exotic uit Tiger King spelen'

|
|

Laatste update:

De hele wereld is momenteel in de ban van Tiger King, een spraakmakende docuserie van Netflix over de gevaarlijke rivaliteit tussen een aantal verzamelaars van grote katachtigen. Niet in de laatste plaats dankzij Joe Exotic, een countryzingende redneck met een voorliefde voor explosieven. Deze dubieuze dierentuinhouder liet eerder al doorschemeren dat hij Brad Pitt de ideale kandidaat vindt om hem te spelen in de onvermijdelijke biopic. Maar het lijkt erop dat een andere adonis heeft getekend voor de rol van Joe Exotic!

‘Krankzinnig verhaal’

Rob Lowe plaatste vannacht een foto op zijn Instragram-account waarin hij poseert als de hoofdrolspeler uit Tiger King. Daarbij schrijft de acteur uit onder meer Parks and Recreation: “Rob Exotic. Update: Ryan Murpy en ik werken aan onze eigen versie van dit krankzinnige verhaal. Stay tuned!” Mocht de naam Ryan Murphy je weinig zeggen, hij is de drijvende kracht achter televisiehits als Nip/Tuck, Glee en American Horror Story.

Gezworen vijand

Het is trouwens niet bekend of het hier het hetzelfde project betreft als de televisieserie waarin Kate McKinnon in de huid kruipt van Joe’s gezworen vijand Carole Baskin. Feit is dat we in ieder geval nog lang niet van de Tiger King af zijn: naar verluidt kunnen we nu al uitkijken naar een vervolg op deze docuserie!

Lees verder