Carole Baskin, Tiger King, serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carole Baskin, Tiger King, serie

OMG! Er komt een serie over vete Joe Exotic en Carole Baskin

|
|

Laatste update:

Als er één docuserie momenteel de tongen losmaakt, dan is het wel Tiger King. Voor de fans is er alvast heel goed nieuws: dit is niet het laatste wat we van (de mogelijk met corona besmette) Joe Exotic hebben gezien.

Volgens Het Laatste Nieuws komt er namelijk nog een serie aan, die zal inspelen op de vete tussen Joe Exotic en Carole Baskin. Die laatste, waar wij al eerder over schreven, opende een heksenjacht toen ze erachter kwam dat Exotic zijn exotische katten gebruikt om ze te fokken en verkopen. De strijd tussen deze twee liep zó uit de klauwen dat Joe Exotic geprobeerd heeft om Baskin te laten vermoorden. Dat belooft dus wat voor de reeks!

Serie in ontwikkeling

Comédienne Kate McKinnon onthulde al in november 2019 bezig te zijn met een serie gebaseerd op Joe Exotic. Eerder vond ze alleen nog geen zender of streamingdienst die de serie wilde financieren, maar na het grote succes van Tiger King is dat nu slechts een kwestie van tijd!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Casting

De bekende gezichten hebben al helemaal uitgedacht wie hen dan moet vertolken. Zo liet Joe eerder al doorschemeren wie hij voor zich zag. Johny Finlay, zijn echtgenoot, zou het wel een eer vinden als Channing Tatum hem vertolkt. Fans van de reeks schoven vervolgens Friends-actrice Lisa Kudrow naar voren als Carole. Juist, eerst nog maar eens zien of de reeks er echt komt! 

Tiger King staat nu op Netflix. De reeks nog niet gezien? Bekijk hieronder de trailer.

Lees verder