Joe Exotic uit Tiger King met een tijger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe Exotic uit Tiger King met een tijger

Lol! Tiger King-Joe Exotic heeft Brad Pitt op het oog voor biopic

|
|

Laatste update:

Wij omschreven die Netflix-docu Tiger King eerder al als what-the-fuck-tv… Vandaag blijkt echter dat het zelfs nog een stukje gekker kan! Joe Exotic heeft namelijk de hoop uitgesproken dat ofwel Brad Pitt of David Spade hem wil spelen in een biopic over zijn leven!

Brad Pitt of David Spade als Joe Exotic in biopic?

Jep, de extravagante (of beter gezegd: gestoorde) hoofdpersoon Joe Exotic (oftewel Joe Maldonado-Passage) uit de Netflix-documentaire Tiger King heeft al helemaal uitgedacht wie hem eventueel zou kunnen spelen in een biopic over zijn leven. Dat vertellen de makers van de documentaire in ieder geval aan The Hollywood Reporter. Volgens deze mensen heeft Joe zelfs twee acteurs op het oog die hem uitstekend zouden kunnen vertolken: Brad Pitt of David Spade… Joe's ex-echtgenoot John Finlay kon natuurlijk niet achterblijven in het uitspreken van een castingwens. Hij hoopt zodoende dat Channing Tatum hem wil spelen in de film, aldus The Sun.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Tiger King over Joe Exotic groot succes voor Netflix

Dat er een biopic in de maak is, is overigens niet eens zo gek gedacht. De aandacht voor de documentaire heeft er volgens ingewijden in ieder geval toe geleid dat Netflix er zeker aan denkt om een film te maken over het leven van Joe Exotic. Ook zou er een serie in de maak zijn over de hoofdpersoon van Tiger King.

Tja, er is in ieder geval wel genoeg te vertellen over zijn leven… Neem dat bizarre verhaal over die hitman die hij op Carole Baskin af zou hebben gestuurd! Je kunt Tiger King nu checken op Netflix. Wij houden het echter liever bij een van deze gezellige films met pratende dieren in de hoofdrol!

Lees verder